w=vids

w=vids is te vergelijken met Netflix, maar dan met wiskunde huiswerk videos. Iedere huiswerkopdracht van de bovenbouw is uitgelegd met een korte video.

Brand.Stichters heeft samen met een klein team (wiskunde docent, developer en een online marketeer) dit platform gebouwd.

Onze rol was om een passende branding + logo te ontwikkelen en dit door te vertalen naar social media campagnes, online platform en huisstijl handboek.

Het logo is zo ontworpen dat het aanvoelt als een wiskundige formule. We hebben geprobeerd om zo veel mogelijk het gevoel “wiskunde” terug te laten komen en een zo herkenbaar (en breed toepasbaar) logo te ontwerpen.

Rechts is een sneak peak te zien van enkele visuals door ons gemaakt. Deze pagina zal in de toekomst verder uitgebreid worden met designs

Naast de branding en social media campagne hebben we ook de website en landingpagina’s ontworpen als ondersteuning van de marketingstrategie. Hierbij hebben we de stijl van de campagne zo ver mogelijk doorgevoerd voor een zo hoog mogelijke herkenbaarheid.