Motion & Film

Naast design zijn we ook goed met video en sound design. We werken met een vast team van gespecialiseerde freelancers. Bekijk in de onderstaande projecten wat we zoal doen. Heb je een cool project? Neem contact met ons op om samen te brainstormen.

Voor deze toffe commercial hebben we een gitaarriff opgenomen. De briefing was dat het dezelfde vibe moest hebben, maar niet te herleiden was naar de originele riff van Queen – We Will Rock You.

In de aanloop naar de release van het nieuwe album hebben we een mini-documentaire gemaakt. Bekijk hier de teaser waarbij we ook het sound design hebben verzorgd. 

Promotie video voor concerten van Metalband Distillator in 2020. Animatie van tekst, logo en video-edit gecombineerd tot één heftige video waarbij het gevoel van een liveshow overkomt.

Van animatie tot en met de kleinste details in het sound design. Deze video is een samenwerking tussen Colina van Bemmel en Brand.Stichters in opdracht van Quadraam (één van de grootste onderwijsgroepen in Nederland). Met bijna 1600 werknemers, 13.000 scholieren en 14 scholen willen ze hun (nieuwe/potentiële) personeelsleden informeren door middel van animatievideos.

Olaf Skoreng is een unieke producer met veel kwaliteit in studio setting als wel in live mixing. Samen met Olaf hebben we deze toffe vlog opgenomen waarin hij praat over zijn visie op geluid en waarom geluid zijn passie is.

Statische content vinden wij boring. Daarom hebben we van deze poster een interactief verhaal gemaakt geschikt voor op Instagram en Facebook.