Dons Kussen

Dons Kussen is een webshop specialist op het gebied van slapen en nachtrust.
Streven naar topcomfort, zowel in de slaapkamer als op serviceniveau. Enkel met behulp van natuurlijke producten.

Wij hebben het re-design gedaan van de bestaande Magento webshop met een simpele upgrade van huisstijl kleuren en illustraties.

 

View Project

Door uitgebreid onderzoek met Google Analytics en Hotjar te doen is er inzicht ontstaan over welke elementen er onder bezoekers van de webshop populair zijn. Samen met de klant hebben we deze onderdelen zo veel mogelijk naar voren gebracht om de bezoekers een goede ervaring te bieden en de klantreis te versimpelen. De bezoeker komt hierdoor eerder bij zijn doel en Dons Kussen zal een hogere conversie ratio behalen door deze optimalisatie.

De oude huisstijlkleuren van Dons Kussen zijn lichtblauw met wit. Kleuren die je eerder zal verwachten bij zakelijke dienstverlening. Belangrijk is om op alle kanalen te communiceren wat je wilt uitstralen. Daarom hebben we een nieuw kleurenpallet samengesteld dat beter aansluit bij de visie van Dons Kussen en meer het gevoel van slapen & nachtrust oproept.

Hieronder zie je drie voorgestelde kleurstellingen

Ik ben erg tevreden over de samenwerking met Brandstichters. Frank heeft voor Donskussen.nl de nieuwe website ontworpen. Na het uitwisselen van ideeën, heatmaps en bzoekersdata kwam Frank met een aantal unieke voorstellen. 
Hij durft echt out-of-the-box te denken en dat levert prachtige resultaten op. Daarnaast heeft Frank erg veel ervaring met online. Dat werkt erg prettig. Onze klanten zijn enthousiast over het design. Het bedrijf heeft echt een eigen look gekregen. Dat is terug te zien in de resultaten. De groei is sinds de implementatie van het design bijna verdubbeld. 

Koen
Koen
Donskussen.nl

Responsive webdesign

Illustraties

Naast een complete webshop hebben we ook illustraties gemaakt die gebruikt zullen worden voor onder andere blogs en nieuwsberichten.